Wil jij meer bezoekers in jouw koffiebar? Sluit je aan bij de Netwerkdeal

Sponty Events is gestart met de Netwerkdeal. Ik plan koffiedates in voor ondernemers die weinig tijd en/of zin hebben om te netwerken. Na het aanmelden ga ik aan de slag om een goede match te vinden. Zodra er een match gevonden is plan ik een koffiedate is zodra beide personen geïnteresseerd zijn.

Ik plan koffiedates in bij de koffiebars die aangesloten zijn bij de Netwerkdeal. Op deze manier ontstaat er een mooie samenwerking en wisselwerking. Er komen op deze manier meer bezoekers in de desbetreffende koffiebars en ik krijg meer exposure voor de Netwerkdeal.

De voordelen op een rijtje:

  • Ik plan koffiedates in op momenten dat hij bij de koffiebars rustiger is;
  • Ik vraag de mensen die op koffiedate zijn geweest om een recensie te plaatsen. Op deze manier krijgen de koffiebars & de Netwerkdeal meer exposure;
  • De recensies deel ik vervolgens ook weer zodat ik zeker weet dat de koffiebars getagd worden;
  • De koffiebars die aangesloten zijn bij de Netwerkdeal neem ik mee in mijn social media uitingen en de  logo’s komt op mijn website te staan met de  link naar de websites;
  • Naast de Netwerkdeal werk ik ook samen met andere partijen, zoals Den Bosch Business Plaza, Seats2meet en werk ik aan interessante projecten waar ik vaak locaties voor zoek. Wellicht kunnen we hierin ook iets voor elkaar betekenen.

Investering koffiebar:

  • Het eerste kopje koffie wordt aangeboden door de desbetreffende koffiebar;
  • Het zou heel leuk zijn om de koffiebars de Netwerkdeal ook kunnen delen op social media.

Het is zo’n fijne win-win situatie. Ik hoop van je te horen!

Mijn contactgegevens:

Telefoon: 06-10965009

Mail: info@sponty.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *