Netwerken is niet altijd even leuk en efficiënt. Gemiddeld zijn ondernemers 1 dag in de week kwijt aan het netwerken, zowel online als offline. Met de Sponty Tour is dit verleden tijd want het netwerken doen wij voor je. Aan de hand van vraag en aanbod wordt er gematcht en krijg je vanzelf een uitnodiging binnen om te speednetwerken op een unieke locatie in een Volkswagenbus.

Hoe werkt de Sponty Tour?

 

1. Schrijf je via onderstaande button en wij gaan op zoek naar de juiste business match voor jou!

2. Je krijgt een mailtje zodra er een match gevonden is. Daarin staat de datum, tijd en locatie waar de bus klaarstaat voor jou.

3. Jouw business match krijgt ook een mailtje en je ontmoet elkaar bij de bus.

4. Je kunt vervolgens 20 minuten in gesprek met elkaar onder het genot van een drankje.

 

Was het een tof gesprek en kun je iets voor elkaar betekenen? Gaaf! Was het een leuk gesprek maar kun je elkaar niet helpen op zakelijk vlak? Dan wacht je gewoon weer op de volgende match!

Het is erg belangrijk je netwerk uit te breiden, vooral als je een starter bent of juist verder wil groeien. Er worden zoveel netwerkbijeenkomsten georganiseerd dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Schrijf je in voor de Sponty Tour en laat het netwerken aan ons over.

  • Als je je nu inschrijft krijg je het aankomende half jaar 10% korting op het huren van het Volkswagenbusje voor een weekendje of weekje weg.
  • Je wordt op de hoogte gehouden van de evenementen van Sponty Events.

Wil je je graag inschrijven voor de Sponty Tour? Laat hieronder jouw gegevens achter dan nemen wij zsm contact met je op.

Eventbrite - Sponty Tour Utrecht - 2016

 

Heb je een vraag dan kun je deze hieronder plaatsen.