Sponty | Events | Vrijheid | The WHY!

Deze week gaat de boeken in als een pure Sponty week! Er gebeurt veel! Als je een netwerker bent of juist niet maar wel graag over die drempel willen, dan kun je niet meer om Sponty Events heen! Dit moet je ook niet willen want er gebeuren mooie dingen er komen mooie dingen aan! 

linkedin-groep NETWERKEVENTS NEDERLAND

Deze week heb ik weer zoveel energie gekregen van alle mensen die ik heb ontmoet en van de mooie dingen die ik aan het opbouwen ben in samenwerking met anderen. Ik geloof niet (meer) in concurrenten maar in samenwerkingen! Dit is dan ook de reden dat ik een LinkedIn-groep ben gestart om ALLE zakelijke events te (laten) plaatsen die in Nederland georganiseerd worden. Deze groep is voor netwerkers, organisatoren maar ook voor eventlocaties! Deze 3 groepen moeten niet willen concurreren met elkaar maar kunnen elkaar versterken. En gelukkig ben ik niet de enige die hier zo over denkt want de teller staat nu op 141 leden! Voel je je aangesproken tot 1 van de 3 doelgroepen en sta je achter mijn visie? Dan zie ik je verzoek om lid te worden van de groep NETWERKEVENTS NEDERLAND graag tegemoet! 

OPEN COFFEE SPEEddating meer dan geslaagd! 

Deze woensdag startte ik de dag bij de Verkadefabriek om de Speeddatesessie te organiseren bij de Open Coffee Den Bosch en daarna is LinkedIn ontploft! Ik kreeg kippenvel van één van de reacties van de deelnemers. Zij verwoorden zo mooi hoe zij Open Coffee en de Speeddatesessie had ervaren. Dit is dan ook gelijk de WHY van Sponty Events! Bedankt Kristel van Lieshout voor je overweldigende feedback!

‘Oké netwerk meetings gadver, ik dacht altijd dat netwerk meetings saai waren en alleen voor mensen in pakken met stropdas en met de perfecte elevator pitch, no offense hoor 😉 maar deze meeting overtreft echt elke verwachting en was informeel, warm, echt en ook nog spontaan! Wat een super gave meeting was deze Open Coffee in Den Bosch en wat een prachtige mensen heb ik mogen ontmoeten. Ivar en Corinne hebben een top ochtend neergezet. Het zakelijk speed daten met andere ondernemers was zo leuk. Echt verbinding maken met elkaar en geen standaard zinnen, ik hou ervan 🙂
Ik ging overenthousiast, vol energie en met een hoop nieuwe connecties naar huis 🙂 Hierdoor natuurlijk weer mijn netwerk op Linkedin en Facebook kunnen uitbreiden, want live ontmoeten is toch net effe wat leuker dan online 🙂 ‘
Ik kan het niet beter omschrijven dan Kristel eigenlijk! Het voelde als een feestje! Het was dubbelfeest want Open Coffee bestaat 9 jaar! Al met al dus stuiterend naar huis! Nogmaals, iedereen bedankt! Ik heb nog een aantal Linkverzoekjes openstaan op LinkedIn maar ik neem hier altijd de tijd voor omdat ik iedereen een persoonlijk bericht wil sturen. Ik neem hier graag de tijd voor, zo leuk! 
Wil je graag deelnemen bij de Speeddatesessie van Open Coffee dan moet je helaas wachten tot augustus maar in juli organiseer ik een nieuwe reeks Marketing & Communicatie Speeddates. Heb je interesse dan kun je alvast een formulier invullen. Je wordt dan als één van de eersten op de hoogte gebracht! 
Verder vindt de reguliere Open Coffee elke eerste woensdag van de maand plaats. 

Networkout

Donderdag begon de dag bij de NETWORKOUT, sporten en netwerken in 1! Een aanrader voor als je denkt weinig tijd te hebben om te sporten naast je onderneming. Wil je graag eens een proeftraining meedoen? Ga dan naar de website

Nieuwe netwerkconcepten: coming soon! 

Vrijdag sloot ik de week af met een mega toffe meeting bij S2M Den Bosch! Ik had een afspraak met Jacob van Hoek en Karianne Nijholt! 

En wat een gave dingen komen hieruit! Ik ben samen met Jacob bezig met een nieuw netwerkconcept dat zoooo tof gaat worden! Hieronder de teaser:
Jacob van Hoek en Corinne Helmink zijn op zoek naar vier ondernemers die openstaan om comfortabel te zijn met het oncomfortabele. Je hebt de ballen om je zowel online als offline te laten zien. Je snapt dat het onderweg zijn belangrijker is dan de finish, maar de finish wel wil vieren. Wie durft het aan om deel te nemen aan een experiment van een uniek netwerkconcept, om de weg te vinden met nieuwe verbindingen.
We vragen 8 uur van je tijd en het vertrouwen om deel te nemen. Het enige wat wij van je terugvragen is je ongezouten feedback en de ballen om deel te nemen. 
Wat levert het je op? Je vergroot onder andere je online en offline zichtbaarheid en je maakt daadwerkelijk een volgende stap in jouw ondernemerschap. 
We besloten om 4 ondernemers te zoeken die met de pilot mee wilden doen. De teller staat nu op 31!!! Dus het experiment is nu al geslaagd! Ok, we gaan nu al groter denken! COOL! Heb je ook interesse om mee te doen dan kun je je INSCHRIJVEN hiervoor en wellicht ga jij het straks allemaal meemaken! 

En de blondies, Jacob, Karianne en ik zijn met nog een gaaf event bezig! Hier komen we later uiteraard graag op terug! We gingen in ieder geval alledrie stuiterend naar huis! 

Kortom: het was een stuiterweek en gisteren stond ik 2 minuten stil bij de VRIJHEID die we nu mogen ervaren en dat is niet vanzelfsprekend! Elke dag sta ik wel stil bij het feit dat we zoveel geluk hebben in Nederland te mogen leven. Ik waardeer de kleinste dingen en ik geniet volop van de vrijheid die ik heb om met Sponty Events te kunnen rocken en te kunnen doen wat ik wil! Kijk eens vaker om je heen en sta eens letterlijk en figuurlijk stil. Ik heb ook nog gebruik gemaakt van één van de mooie rechten die we in Nederland hebben: het intellectueel eigendom! Ik kreeg te horen dat iemand een domeinnaam wilde claimen met mijn naam, spontyevents.nl. Deze is nu officieel ook van mij :-). Ik weet het, het is een toffe naam en ik ben er nog steeds heel blij mee want het past voor 100% bij mij! 

Wil je op de hoogte blijven van alle events en nieuws van Sponty Events dan kun je je aanmelden voor de NIEUWSBRIEF

Geniet van het mooie weekend en tot snel! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *