Sponty Events in gesprek met Kwetsbare Held

Hoe heb jij 2016 ervaren als ondernemer? Heb je veel nieuwe mensen ontmoet en zijn er mooi dingen uit ontstaan? Wie zou jij allemaal in 2017 willen ontmoeten?

Op 28 december ontmoette ik Wout van Wengerden  van Kwetsbare Held in Amsterdam. Hij stond op mijn lijstje van 2016. Ik volgde hem al een tijdje en ik word elke keer weer geïnspireerd door zijn oprechtheid en eerlijkheid.

Ik mocht de rasverbinder bevragen over het onderwerp ‘netwerken’. Hoe ervaart hij dit en ervaart hij zelf nog drempels?

Wil jij het nieuwe jaar gelijk goed beginnen en de tips van Wout gelijk in actie omzetten? Meld je dan aan voor het netwerkevent ‘Zakelijk Speeddaten & Samenwerken’.

Speeddaten op een laagdrempelige manier. Wat houdt het in? Elke 5 minuten schud je een andere ondernemer de hand en ga je in gesprek elkaar. Na een uur heb je meer nuttige mensen ontmoet dan na 10 netwerkborrels. Na het speeddaten gaan we gelijk aan de slag met elkaar aan de hand van vraag & aanbod. Je krijgt dan gelijk een opdracht mee: denk na over je doel van het netwerken. Wie zou je graag willen tegenkomen en vooral, wat heb je te bieden en wat zou een goede aanvulling zijn?

Naast dat je hele interessante mensen ontmoet voor je bedrijf ga je ook nog gezellig samen lunchen. Meer informatie vind je hier.

Hieronder de aanmeldknop:

Meld je hier aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *