Koffie drinken laat dromen uitkomen!

Hoe vaak drink jij koffie met een online bekende?
Het is heel makkelijk en laagdrempelig om berichten online berichten te posten, te liken, te delen en te reageren. Maar hoe vaak ontmoet je de personen achter deze online activiteiten in real life?
Ik ben erg van het offline ontmoeten, iemand leren kennen, te kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. Zodra ik het gevoel krijg om iemand die ik alleen online ontmoet heb face to face te zien en te spreken kom ik in actie en maak ik vaak een koffiedate. Zo leuk en verfrissend! Omdat ik mijn intuïtie volg, komt er vaak ook echt iets concreets uit deze afspraken.

Zo ook de bijzondere ontmoeting met Cindy Hoek. Ik volgde haar al een tijdje op Facebook (vraag mij niet meer wie wie precies toegevoegd heeft) en ik zag dat zij met een interessant project bezig was. Na het posten van een spontane video kwam ik op een heel tof idee. Geen nieuw idee, het was een droom die even op de achtergrond verdwenen was. Deze kwam ineens weer oppoppen na het zien van haar video. Ik stuurde haar een bericht met de vraag of zij eens koffie wilde drinken en in het kort wat mijn idee was. Zij reageerde kort maar enthousiast en daar zaten we dan ineens tegenover elkaar een latte macchiato te drinken. Na 3 uur kletsen werden we verzocht af te rekenen omdat ze gingen sluiten. De vlieger, ‘time flies when you are having fun’, ging dit keer erg op. Binnenkort meer over onze ontmoeting en vooral wat voor tof project daar uit voortgekomen is.

Een ondernemer zijn betekent niet dat je alles alleen moet ondernemen.
Integendeel zelfs. Je kunt niet alles alleen en dit moet je ook helemaal niet willen. Blijf in je eigen kracht en doe alleen de dingen waar je energie van krijgt. Je hebt niet voor niets gekozen om ondernemer te zijn. Je hebt gekozen voor je passie, voor de vrijheid. Je voelt je nog vrijer als je je passies kunt delen met iemand. Jouw product of dienst zal vervolgens nog krachtiger worden omdat een ander vaak interessante en verfrissende ideeën heeft waar jij nog niet aan gedacht hebt. Je kunt ook de taken die jij niet goed kunt of minder leuk vindt uitbesteden. Dit is sterk aan te raden zelfs. Zo blijf jij de dingen doen die jij moet doen, waar jij goed in bent. Zo voorkom je onnodige stress en de daarbij komende problemen.

Samenwerken is niet alleen gezond voor je bedrijf maar ook voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *