Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Het MPN Netwerkfestival

juni 14, 2018 @ 5:00 pm - 10:00 pm

Zakelijk Speeddaten met een Sponty-sausje!

Zakelijk Speeddaten wordt steeds populairder en dat is niet voor niets.Wil je op een efficiënte en leuke manier netwerken? Dan moet je zeker meedoen met de Speeddatesessie tijdens MPN’s Netwerkfestival!

Je ontmoet in een korte tijd veel nieuwe mensen op een laagdrempelige manier. Corinne Helmink, van Sponty Events, organiseert deze Speeddates met een Sponty-sausje. Het is een geweldige kans om je pitch te oefenen en te verbeteren maar het is ook een goede luisteroefening. Het is in eerste instantie belangrijker om een persoonlijke klik te hebben dan een zakelijke klik. Netwerken gaat niet zozeer over het vertellen van je kwaliteiten en je diensten maar het gaat over het verbinden met nieuwe mensen en dat je zoveel mogelijk moet willen leren van de ander.
Zoals de Amerikaanse zelfhulpgoeroe Dale Carnegie zo nauwkeurig vermeldt in zijn boek ” How to Win Friends and Influence People’, kun je in twee maanden meer vrienden maken door geïnteresseerd te zijn in anderen dan dat je zelf interessant wil zijn.

Ongeacht in welk stadium je zit of hoeveel sociale vaardigheden je bezit, Speeddaten levert voor iedereen mooie dingen op!
Let op: je bent verzekerd van veel nieuwe contacten en energie!

Klik op het plaatje hieronder voor meer info! 

Gegevens

Datum:
juni 14, 2018
Tijd:
5:00 pm - 10:00 pm
Website:
http://www.meerpuurnetwerken.nl/

Organisator

MPN
Website:
http://www.meerpuurnetwerken.nl/

Locatie

Sweet Lake Italy
Scheglaan 12
Zoetermeer, 2718 KZ
+ Google Maps